O nas

Dobrodošli v svetu aktivnosti in zabave na prostem. Smo podjetje VERTEKS TG D.O.O., ki se ukvarja s prodajo in montažo igral ter zunanjih športnih naprav.

Naša zavezanost

Naša strast je ustvariti okolje, kjer se ljudje lahko povežejo, uživajo v gibanju in krepijo svoje zdravje ter dobro počutje. Zato se trudimo ponuditi najboljšo zunanjo fitnes opremo ter igrala, ki zagotavljajo varnost, kakovost in dolgotrajno zadovoljstvo naših strank.

Kaj ponujamo

V naši ponudbi boste našli širok izbor zunanjih igral, kot tudi fitnes opreme, ki je primerna za domačo ali javno uporabo. Uredimo tudi potreben pregled otroških igrišč in igral za javno uporabo ter na željo stranke izdelamo varnostno tablo. Ne glede na to, ali iščete igrala za javna igrišča, vrtce, šole ali fitnes opremo za javne površine, smo tu, da vam pomagamo najti pravo rešitev.

3
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Zakaj izbrati nas

Pri izbiri ponudnika za zunanja igrala in fitnes opremo je pomembno zaupanje. Svojim strankam zagotavljamo visoko kakovostne izdelke, strokovno svetovanje in odlično storitev. Z našo pomočjo lahko ustvarite prostor za aktivnost, zabavo in skrb za zdravje, ki bo navdušil vse uporabnike.

Facebook

Stopite v stik z nami

Veselimo se sodelovanja z vami pri ustvarjanju prostora, kjer se lahko ljudje srečujejo, igrajo in skrbijo za svoje zdravje. Za več informacij ali individualno ponudbo nas kontaktirajte na parkzabave@verteks.si ali na 03 828 18 09.

5