Tel: 03 828 18 20 | 041 331 626

O nas

Gottardo

Podjetje Gottardo, proizvaja visokokakovostna otroška igrala in dodatke ter pomaga otrokom pri igri raziskati svoje telesne sposobnosti, in graditi odnose na zabaven in varen način.

Dobavljamo in izdelujemo opremo igrišč za vse starosti od majhnih otrok do starejših občanov, ki lahko ustvarijo več generacijski rekreacijski prostor. Izdelujemo od preprostih previsnih gugalnic do več funkcionalnih igralnih stolpov, fitnes opreme in športnih centrov za starejše občane in smo prepričani da boste v našem spektru prodaje našli izdelek za vaše potrebe.

Otroška igrala smo razdelili po skupinah glede na potrebe strank in sicer na Tika line, Party line, Classic collection, Fun collecttion, Esa, Dynamics, Let's play together in Let's get physical.

Tika line: je naša zadnja proizvodnja linija igralnih stolpov, Izdelki so zasnovani za manjše igralno območje in je primerna za šole, hotele, restavracije in igrišča, ki so omejena s prostorom. Izdelki se lahko naročijo v leseni ali aluminijasti izvedbi.

Party line: izdelki so bili razviti za spodbujanje otroške domišljije. Party line sodoben dizajn v kombinaciji s tematskimi elementi ustvarjajo neomejeno dinamično in domiselno igro. Izdelki se lahko naročijo v leseni ali aluminijasti izvedbi.

Classic collection: temelji na preprostem linearnem dizajnu, v kombinaciji z različnimi igralnimi elementi da se ustvarja več aktivna igra na igralnih stolpih, ki izstopajo z vizualnostjo na katerekoli igrišču. Izdelki se lahko naročijo v leseni ali aluminijasti izvedbi.

Fun collection: neverjetni izdelki, ki ponujajo brezmejno zabavo za otroke ter nizko ceno niso več sanje. Linija izdelkov Fun collection je prava izbira saj so prav tako namenjeni za manjše igralne površine. Glede na standardizacijo izdelkov so vsi elementi otroškega igrala modularni in se jih lahko zamenja, da se ustvari željen večnamenski igralni stolp. Izdelki se lahko naročijo v leseni ali aluminijasti izvedbi.

ESA: je linija manjšega spektra otroških igral dodatno močnejše izdelave in udobja, kar pri igranju doseže domiselno, pasivno in aktivno igro. Stebri so izdelani iz zelo trpežnega patentiranega okroglega aluminija in večjih podestov, ki so primerni za večja igralne površine.

Dynamics: je futuristična linija izdelkov Gottardo, ki je specifične izdelave za starejše otroke in mladino. Vsakršna izbira izdelka iz linije Dynamics ponuja pri uporabi izziv telesne dejavnosti, ki pripomore pri razvoju telesne moči.

Let's play together: ne glede na omejeno igranje se otroci s posebni potrebami se radi igrajo skupaj. Linija Let's play together nam omogoča igranje otrok ki imajo težave z mobilnostjo in so vsi izdelki brez kakršnihkoli ovir ali preprek, ki bi prikrajšala igro otrok. Od gugalnic za invalidske vozičke do povezovanja stolpov z mostovi, ki so primerni za dostop z invalidskim vozičkom

Let's get physical: redna telesna dejavnost je eden od najpomembnejših aktivnosti, ki jih lahko naredimo za bolj zdrav življenjski slog. Ponujamo vam širok spekter fitnes in vadbene opreme, ki bo ustrezala potrebam mladim in mladim po srcu. Oprema vključuje standardne trim poti, moderne kovinske trenežerje, večnamenska športna igrišča, ter trenažerje za starejše uporabnike, ki so primerni za aktivno staranje.

Kvaliteta in garancija:
Vsa naša lesena igrala so narejena iz kompaktnih zrn severnega bora, ki prihaja iz certificiranih gozdov. Les je vakumsko impregniran z nestrupeno mineralno soljo, ki preprečijo razpadanje lesa pod vremenskimi vplivi in časom. Zaradi izrednega postopka obdelave in prizanašanju kvaliteti imajo lesena igrala, konstrukcija igrala, stopnice in kovinske platforme 10 let garancije na material pri rednih pregledih in vzdrževanju, kar podaljša samo uporabnost izdelka. Aluminijaste izvedbe igral s patentirano obliko profilov, stopnic in podestov pa razpolagajo pri primerni uporabi s 50 let garancije.